×
Din webbläsare är för gammal och kanske inte fungerar så bra med Horsemanager. Ladda ner Firefox, Chrome eller Opera.
 
×
 

Logga in med BankID

För att kunna logga in här behöver du ha BankID. Antingen BankID säkerhetsapp installerad på en telefon eller surfplatta eller BankID på fil på datorn. Du behöver också ha ett giltigt BankID från din bank. Mer information finns på din internetbank.

 

Om borttagning av personuppgifter i Horsemanager och Vetmanager

Personuppgifter lagras om dig i Horsemanager och Vetmanager om du själv är kund i någon av systemen eller om du är kund hos en ridskola, hovslagare, veterinär som använder systemen. För att ta bort personuppgifter gäller bland annat följade:

  • Personuppgifter kan enbart tas bort genom att du loggar in här med BankID. Obehörig radering av personuppgifter är även det en personuppgiftsincident.
  • Inloggning för att ta bort dina personuppgifter kräver att ditt personnummer är registrerat i systemet. Om det inte är det kan du kontakta den ridkola, veterinär mm som lagt in dig. De har till skillnad från programutvecklaren en relation till dig och kan ta ansvar för att rätt personnummer läggs på rätt ställe.
  • Jordbruksverkets krav på journalföring för djurhälsopersonal, däribland veterinärer och hovslagare, kräver att journaldata skall sparas i fem år efter sista konsultationen, därför kan du som veterinärkund inte ta bort dina personuppgifter förrän tidigast fem år efter du besökt veterinären. Jordbruksverkets förordning står över GDPR.